Joomla!

Óvodánk dolgozói

Óvodánk dolgozói

 

 

  Bányai Orsolya, Orsi néni vagyok, egy fiú gyermek édesanyja 1998. óta dolgozom a Szent Anna Katolikus Óvodában. 23 éves óvónői tapasztalattal és szeretettel nevelem, tanítom, gondozom a rám bízott gyermekeket, munkámra hivatásként tekintek.  Fontosnak tartom, hogy a gyermekek jól érezzék magukat az óvodában, kapják meg a szeretetet, biztonságot. Arra törekszem, hogy minden gyermek életkorának, egyéniségének megfelelő, differenciált fejlesztést kapjon, és az óvodás évekre szeretettel emlékezzenek. 2016.óta tagintézmény vezetőként is tevékenykedem.

 

Horváth Andrea, Andi néni vagyok, óvodapedagógus. 2014 óta vagyok aktív tagja az óvodának. Szeretek itt dolgozni, mert a Szent Anna Katolikus Óvoda rendkívül családias, jó a közösség, a kollégák ösztönzők, és támogatók.  A munkámat a gyermekszeretet, az empátia, elhivatottság, tolerancia, együttműködés és kreativitás jellemzi. Fontos még számomra a vidám hangulat, hogy a gyerekek szeretetteljes, nyugodt légkörben nevelkedjenek, miközben játékosan szerezhetnek új ismereteket.

 

 

Szabóné Tettinger Adrienn, Adri óvó néni vagyok, két kislány boldog édesanyja. 15 éve dolgozom óvó néniként. Nevelőmunkám egyik legfontosabb célja, hogy érezzék óvodásaim, szerető közösségben totális empátiával, egyenrangú érzelmi tásként fordulok feléjük, biztosítom számukra a biztonság, nyugalom érzését. Felebaráti szeretetre, megbocsátásra, segítőkészségre, önzetlenségre, és figyelmességre nevelem a gyerekeket. A mai világban nagyon fontosnak tartom ezeket az értékrendeket.

 

 

Gacsal Dominika, Dominika néni vagyok, 4. éve óvodapedagógus a Szent Anna Katolikus Óvodában. Munkámra nem foglalkozásként, hanem hivatásként tekintek. Örömmel tölt el a gyerekek között eltöltött idő, a velük való közös játék. Nagyszerű érzés látni, ahogy napról napra okosodnak, ügyesednek, ahogyan egyre több részletet ismernek meg az őket körülvevő világból. Úgy hiszem, a legfontosabb a gyermekek szeretete, mert számomra az „óvó néni” olyan, mint a Nap, mindenkire egyformán süt, mindenkit egyformán szeret. Óvodai mindennapjaim kulcsszavai: szeretet, öröm, nevetés elfogadás, tisztelet, közös játék, kiegyensúlyozottság.
 Dr. Miskolczi Józsefné Margitka óvó néni vagyok. A Katolikus óvoda megalakulásától fogva itt dolgozom, világnézeti meggyőződésből.  Ennek a gyermekközösségnek volt tagja a három gyermekem is. Fontos számomra, hogy Jézus példája nyomán a gyermekek szeretetteljes, nyugodt légkörben nevelkedjenek, ahol a szeretet, türelem, a másik ember tisztelete, elfogadása a legfontosabb.  Fő feladatomnak tekintem, hogy segítsem a gyermeki személyiség minél sokoldalúbb kibontakozását, mindenki életkorának, egyéniségének megfelelő törődést és figyelmet kapjon sok, sok játékkal, mesével.
  Ruskóné Taskovics Dóra, Dóri néni vagyok két kislány anyukája. 11 éve dolgozom óvodapedagógusként. Nevelőmunkám során mosollyal, szeretettel és öleléssel törekszem arra, hogy az óvodába lépő gyermekek érzelmi biztonságban éljék mindennapjaikat. Szeretném tapasztalataimat, türelmemet, szeretetemet átadni. Célom, hogy foglalkozásaimon keresztül olyan készségeket, jártasságokat szerezzenek az óvodások, melyek tiszteltre, a közösségi érzés erősítésére, egymás megbecsülésére, szeretetre, elfogadásra neveli őket.
  Bánfiné Sódar Szilvia vagyok, három gyermek édesanyja. 12 éve dolgozom a Szent Anna Katolikus Óvodában óvodapedagógusként, valamint 3 éve nyelv-és beszédfejlesztő szakvizsgával is rendelkezem. Gyermekkorom óta óvónő szerettem volna lenni, ezért hivatásomnak tekintem a gyermekekkel való törődést. Célom, hogy támogassam a katolikus keresztény világszemléletem segítségével a gyermekek személyiségének minél sokrétűbb kibontakoztatását, melyhez kollégáimmal együtt igyekszünk szeretetteljes, vidám, nyugodt, egymás másságát elfogadó légkört kialakítani. Magánéletemben is fontosnak tartom az Istenben való hitet, a kreativitást, a zenét és a mesét, ezért nagyon örülök, hogy óvodánkban olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
  Szabóné Bozár Mónika vagyok, két kislány boldog édesanyja. 2011 óta dolgozom óvodapedagógusként. Már gyermekként megfogalmazódott bennem, hogy felnőttként óvó néni szeretnék lenni, így a gyermekekkel való foglalkozást hivatásomnak tekintem, mintsem munkának. Célom egy biztonságos, szeretetteljes, nyugodt légkör kialakítása, melyben a gyermek testi-és lelkiegyensúlya fejlődhet. Fontos számomra, hogy a csoportomba járó gyermekek felnőtté válásuk során egy életvidám, kiegyensúlyozott, mindenre nyitott empatikus személyiséggé váljanak. A magánéletemben is fontos szerepet tölt be a katolikus keresztény értékek megélése.
  Szántó Sándorné (Marika néni) pedagógiai asszisztens vagyok. 2002 óta dolgozom a Szent Anna Katolikus Óvodában. Pályafutásomat dajkaként kezdtem, majd elvégeztem a pedagógiai asszisztens képzést, így már 2018 óta ebben a munkakörben dolgozom. Szeretek a gyerekekkel kreatív, ötletes munkákat alkotni, és örömmel látom, hogy a gyerekek is élvezik az alkotásokat.
Gyetvainé Dávid Anikó (Ancsi néni) vagyok, óvodai dajka és két gyermek boldog édesanyja. Már 6 éve dolgozom ebben az intézményben. Fontosnak tartom, hogy egy mosolygós, kiegyensúlyozott és szeretettlejes csoportot alakítsunk ki az óvónőkkel együtt. Nem csak azért szeretek itt dolgozni, mert szeretek gyerekek közt lenni, hanem mert a kollektíva is jó.
  Horváth Mihályné (Erzsike néni) vagyok. 6. éve dolgozom dajkaként a Szent Anna Katolikus Óvodában. Egy gyermek édesanyja és két unoka nagymamája vagyok. Szeretem a gyerekeket, örömmel tölt el, ahogy napról napra látom, egyre jobban ügyesednek, okosodnak.
  Faddiné Szegedi Teréz, Terike dajka néni vagyok. 15 éve dolgozom a Szent Anna Katolikus Óvodában. 3 gyermek édesanyja. Nagyon szeretem a gyerekeket. Bizalmuk, ragaszkodásuk, szeretetük a legjobb dolog. Hivatásként tekintek erre a munkára.

 

  Faragó Ferencné Terike néni vagyok, óvodai dajka vagyok. 2002-től dolgozom az intézményben. Célom, hogy az óvónőkkel szorosan együttműködve hozzájáruljak a gyermekek nyugodt, vidám óvodai napjához. Szeretem a munkám, jó hogy a gyerekekkel lehetek és nem elhanyagolható a jó munkahelyi közösség.

 

  Kovács Imréné Erika néni vagyok. 2008. óta dajkaként dolgozom a Szent Anna Katolikus Óvodában. Fontosnak tartom, hogy kollégáimmal együtt a gyermekeknek mosolygós arcú, kiegyensúlyozott, érzelmileg is biztonságot nyújtó légkört biztosítsunk. Szeretem a gyerekeket és a munkámat. Örülök, hogy jó munkaközösség tagja lehetek ebben az intézményben.

 

  Kazinczi Andrea, Andi néni vagyok, 4. éve óvodatitkár a Szent Anna Katolikus Óvodában. Gyermekem is ebbe az óvodában járt. Munkám során törekszem arra, hogy az itt dolgozók munkáját maximálisan támogassam. Igyekszem a hozzánk járó gyermekek szüleinek is minden információt és segítséget megadni, amire szükségük van, hogy az óvodai jelentkezés adminisztrációs része is gördülékenyen menjen, megteremtve ezzel gyermekük felhőtlen óvodai életét.

 

  Bálindné Katymarac Renáta (Reni néni) vagyok. Közel 2 éve dolgozom a Szent Anna Katolikus Óvodában. Gyermekeim is ide járnak, kisfiam is itt töltötte boldog óvodás éveit. Szeretek itt dolgozni, mert több kollégám személyében lelki társra találtam. A gyerekek szeretete miatt választottam ezt a hivatást.

 

 

 

 

Közösségi média

© 2023 Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola Készítette: Matricadiszkont

Keresés